Përshëndetje

BackgroundRemoverAI.com është një fshirës i sfondit me burim të hapur duke përdorur modelin e U2Net. Mund ta instaloni në lokalin tuaj dhe ta ekzekutoni falas duke përdorur "pip install backgroundremover". Nëse keni ndonjë kuriozitet se pse u krijua ky projekt , lexoni një postim të shkurtër në blog rreth tij . Përndryshe, kënaquni duke e përdorur atë dhe nisni disa projekte me burim të hapur.

John

136,386
Skedarët e konvertuar
Një projekt me kod të hapur. Shikoni kodin që ekzekuton këtë mjet në GitHub . E bere nga nadermx

Politika e privatësisë Kushtet e shërbimit Rreth nesh Na kontaktoni API

© 2024 BackgroundRemoverAI.com | VPS.org LLC