Здраво

BackgroundRemoverAI.com е отстранувач на позадина со отворен код кој го користи моделот на U2Net. Можете да го инсталирате на вашиот локален локал и да го стартувате бесплатно со користење на `pip install backgroundremover`. Ако имате некаква љубопитност зошто е направен овој проект , прочитајте краток блог пост за него . Во спротивно, уживајте во користењето и лансирајте некои проекти со отворен код.

John

136,387
Конвертирани датотеки
Проект со отворен код. Проверете го кодот што ја извршува оваа алатка на GitHub . Направено од nadermx

Политика за приватност Услови на услугата За нас Контактирајте не API

© 2024 BackgroundRemoverAI.com | VPS.org LLC